Fall Outfits 13|09|12

heei, ville bare legge ut om høst moten framover i høst. bildene kommer da fra "weloveit" utrolige fine bilder!
har ikke fått tatt noen høstbilder av meg selv enda, og er da selvfølgelig ikke noe flink til å ta bilder av meg selv hver dag..meheh. men skal da etterhvert prøve på det når jeg får nytt kamera som jeg nå har prøvd å få spart til. Den dagen for meg i dag har vært litt opp og ned..
har tatt klasse bilde med klassen i dag. var litt av et tema vi hadde til bildet, dette måtte være noe innen barn og ungdom. jeg kom med forslag til klassen at vi burde ha med kosebamser som vi ble enige om. ble veldig fornøyd med klassebildet.
hu fotografen var helt sprø; smil til kameraet å ta brystene fram..
da ble det en god latter på oss må jeg si. jaja, skoledagen ble ihvertfall kort. men håpet på at helgen skulle bli bra med å komme seg til Dyrskuen gikk i dass........ ville da fått fri fra jobben om jeg kunne byttet bort den men må nok bare ta det igjen til nesteår.
her er ihvertfall noen inspirerende bilder jeg har å vise når det gjelder outfits

 


lignene jeans - Gina tricot  her

Mange som skal til Dyskuen til helga?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

onlylive

onlylive

17, Notodden

Hei, mitt navn er Caroline Andrea, 17 år og bor i Notodden. For det meste holder jeg meg i Porsgrunn pågrunn av skole:) Jeg blogger om det om interesserer meg som outits, hverdagen, inspirasjoner, bilder, og alt annet som du ser ved bloggen.You Only Live Once :-)

Kategorier

Arkiv

hits